perjantai 2. marraskuuta 2012

TREENIÄ

Tänään kouluttaja mukana....harjoiteltiin perusasentoa, luoksetuloa, seisomista ja seuraamista.
Nappi on hyvä, kunhan ymmärtää mitä vaaditaan....mä en osaa korjata! Ehkä se vaatii vaan aikaa että alkaa näkemään mistä naurusta vetäsee ja mihin aikaa.

Perusasennossa voi jäädä vinoon, kokeiltiin niin että mä astuin koiran eteen sivuttain ja yritin saada Napon siirtämään takapuoltaan uuteen perusasentoon komennolla sivulle ja namilla ohjaamalla.....ei ihan onnistunut....harjoittelua!!

Seuraamisessa on vaarana eteen kiertäminen.....joka korjataan palkaamalla kuonon vasemmalta puolelta  oikeaan aikaan, HAH!.....Napo oli hiukan laiskana, mutta niin mäkin....

Seisominen on vaikea, mutta vaan mun mielestä kai. Kokeiltiin ensin peruutuksesta ja Nappi kyllä laskee takapuolensa helposti. Tärkeää on palkata oikeaan aikaan eli ennenkuin takapuoli laskeutuu. Toinen vaihe oli että mä peruutan ja komennan seiso ja palkkaan ennenkuin ehtii istua.....ja lopuksi sen pitäisi onnistua seuraamisesta suoraan -ei tainnu onnistua, plääh!

Luoksetulossa poikittaa ja pahasti TÄNÄÄN....

Taidettiin ahnehtia vaan liikaa.....kyllä se siitä.

Nyt oltiin kuitenkin harjoiteltu viikolla edes hiukan, mutta kotona vaan.....voisi jo pikkuhiljaa lisätä häiriötä ja mennä harjottelemaan kylille!!

Joka tapauksessa meillä on KONTAKTI, mutta vauhtia voisi olla lisää sanoi Laura!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti