tiistai 2. heinäkuuta 2013

RATAHARJOITUKSEN JÄLKEINEN ELÄMÄJa onko sitä? Aloin miettiä mitä mä tahdon hewostelulta. Ainakin kaikkea sitä, mitä odotan Piet Nibbelinkin kurssilta eli parempaa suhdetta hevoseen ja hevosen lukutaitoa. Tahdon kehittyä hyväksi ja oikeuden mukaiseksi johtajaksi tälle uskomattoman hienolle hevoselle.

Ratsastus sitten, hmm. Tärkeintä on istunta ja mahdollisimman pienet avut! Joskus joo, sitä kohti mennään, kokoajan pienin askelin. Mikä siis onnistui tänään? Tiet, laukat, pielessä oli tahti ja ehkä pidätteetkin. Mun ongelma on lämmittely. Mikä on hyvä lämmittely ja kuinka paljon sitä kannattaa rukata hevosen " päivän" ja tietenkin omansa mukaan? Mua häiritsee muut ratsastajat ihan suunnattomasti varsinkin lämmittelyssä, miten siitä pääsee pois? No, keskittymällä omaan hevoseen....no, missä siis oli ongelma..... En keskittynyt omaan hevoseen/ omaan fiilikseen, joka oli se että hevonen on tooooosi vino tänään ( toisaalta ajattelin että se olen MINÄ) ja siis siihen miten korjata vinoutta.....ööh, miten? Voltteja/ taivutuksia?

Hevosesta muita huomiota; maanantaina kaula  oli kova kuin kivi ja perse kanssa, miksi ihmeessä? Laitumella jotain rämmellystä vai mitä? Irvistelee edelleen vasemman etujalan harjaamista ja kaulaa vasemmalle taivuttaessa kuuluu ikävä rusaus ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti